linkedin2 twitter facebook instagram check arrow-left arrow-right arrow-left-2 arrow-right-2 play share search download envelope

Geen gewoon ziekenhuis

Het Erasmus MC is een academisch ziekenhuis. Dat betekent dat het verbeteren van de zorg er net zo belangrijk is als het verlenen van topzorg. We leiden artsen op en doen onderzoek naar nieuwe behandelingen. Voor jou als apothekersassistent betekent dit dat je voortdurend nieuwe dingen tegenkomt. Van experimentele geneesmiddelen tot zeer kostbare behandelingen voor zeldzame ziektes.

“ Het is heel leuk om deel uit te mogen maken van zo’n groot, vernieuwend ziekenhuis. ”

Je leert het vak van de besten

Het Erasmus MC levert zorg op het hoogste niveau. De beste apothekers, artsen, verpleegkundigen en onderzoekers rekenen op jouw vakmanschap. Schrikt dit je af? Nergens voor nodig! We begeleiden je vanaf dag één. En we geven je de tijd om alles te leren wat je nog niet beheerst.

  

De verbouwing

Erasmus MC is aan het verbouwen. Daar zijn we waarschijnlijk in 2017 mee klaar. Dan werken we in een hypermodern, duurzaam pand. Ook de apotheek op de locatie Daniel den Hoed zal op dat moment op de centrumlocatie komen. Als apothekersassistent werk je straks in een nieuwe, moderne werkruimte. Kom gewoon eens langs, dan vertellen we je graag het laatste nieuws hierover.