linkedin2 twitter facebook instagram check arrow-left arrow-right arrow-left-2 arrow-right-2 play share search download envelope

"Je collega’s worden op een gegeven moment je familie."

Hechte club

In de apotheek werk je samen met collega’s uit alle afdelingen van het ziekenhuis. En samen met je directe collega’s. Het is een team vol mensen met verschillende achtergronden. Natuurlijk wonen er veel in Rotterdam, toch zijn er ook mensen die van verder komen. Samen zetten we ons in voor het samenstellen en leveren van de juiste geneesmiddelen.

Dat is niet alleen belangrijk, maar ook gezellig werk. Met ruimte om tijdens je werk met elkaar om te gaan. Ook worden er regelmatig leuke dingen georganiseerd, bijvoorbeeld etentjes en borrels. Er heerst een open werksfeer. Wie je ook bent, iedereen gaat goed met elkaar om.

Leren in de praktijk

"Het werk is hier inhoudelijk echt anders dan in een openbare apotheek, zeker op de bereidingsafdeling. De manier van bereiden ga je niet leren op school, dat ga je hier in de praktijk leren."

- Erna, coördinator van de VTGM afdeling

Apothekersassistent

"Er zijn veel dingen die nieuw zijn voor mij, bijvoorbeeld bepaalde oncolytica, dat vind ik heel erg leuk. Soms zie ik medicatie waarvan 1 tablet al een paar duizend euro waard is."
- Ilse

Apothekersassistent

"Het is ontzettend leuk om in het Erasmus MC te werken. Ik voel me absoluut niet verdwaald in een grote organisatie. Als je tegen problemen oploopt met de medicatie staat iedereen klaar om je te helpen."
- Mehtap

Coördinator van de VTGM afdeling

‘Er zijn ernstig zieke patiënten die niet beter gaan worden. Daar maken wij medicatie voor klaar om het lijden te verlichten, om hun leven aangenamer te maken.’
- Erna

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan vooral eens naar onze vacatures.

Vacatures

Direct solliciteren

Ben je overtuigd en wil je direct reageren? Ga naar de vacatures.

Vacatures